Wednesday, December 10, 2014

កាត់បន្ថយសម្ពាធឈាមខ្ពស់ (Reduce Hypertension)



Excerpt from Juicing For Health "REDUCING HYPERTENSION"

របបអាហារសម្បូរទៅដោយសូដ្យូម និង កង្វះជាតិកាល់ស្យូម ម៉ាញេស្យូម និង / ឬ ជាតិប៉ូតាស៉្សូមអាចធ្វើអោយសម្ពាធឈាមឡើងខ្ពស់ ។ ជាញឹកញាប់ បុគ្គលទាំងឡាយដែលរងគ្រោះពីជម្ងឺលើស ឈាមត្រូវបានណែនាំអោយកាត់បន្ថយការទទួលទានអំបិល ។ តាមពឹត រាល់មន្ទីរពេទ្យ មន្ទីរថែទាំមនុស្សចាស់ជរានៅប្រទេសអូស្រា្តលីមិនអនុញ្ញត្តិអោយប្រើប្រាស់អំបិលក្នុងការចម្អឹនម្ហូបអាហារដែលនឹងផ្តល់ជូនអ្នកជម្ងឺឬមនុស្សចាស់ឡើយ ។

A diet high in sodium and lacking in calcium, magnesium and/or potassium can increase blood pressure. Individuals suffering from hypertension are often advised to reduce salt intake. Since processed foods are high in salt content, it is safer to stick with whole foods.


The organic sodium in celery does the opposite of table salt. It helps reduce blood pressure. This juice combo is great for temporarily reducing hypertension, so make juicing a lifestyle to stay healthy!

JUICE RECIPE:

- 2 pears
- 2 ribs of celery
- 1 cucumber
- 2 key limes

http://juicing-for-health.com/health-benefits-of-celery.html

Live. Love. Juice ... with Sara Ding!  —

No comments:

Post a Comment