Saturday, May 24, 2014

ត្រីចំហ៊ុយ - cooking tip




ខ្ញុំមិនមែនជាចុងភៅ ហើយខ្ញុំក៏មិនជាអ្នកពូកែខាងធ្វើ / ចង្អឹនម្ហូបអាហារផងដែរ ។ ចំពោះរូបខ្ញុំផ្ទាល់ អ្វីដែលជាវិធីសាមញ្ញហើយលឿនបំផុតនោះ គឺ ជាវិធីចម្អិនដ៏ល្អបំផុត ។

មូលហេតុ? ខ្ញុំគ្មានពេលវេលាច្រើន ព្រោះការរៀបចំ និង ចង្អឺមម្ហូបអាហារ គឺ ក្រោយពេលត្រឡប់មក ដល់ផ្ទះពីការងារ ។


រូបភាពខាងលើបង្ហាញពីផលិតផលសម្រេច ។ តាមពឹតពេលចង្ហុយត្រីនោះ គឺ ខ្ញុំមិនបានដាក់គ្រឿង ទេសទាំងអស់តែម្តងនោះទេ ។ ខ្ញុំអាចរោយអំបឹល និង រៀបខ្ញីចំណឹតនៅលើត្រីតែប៉ុណ្ណោះ ។


L

គ្រឿងទេសៈ ខ្ញី (ginger) ខ្ទឹមស (garlic) ស្លឹកខ្ទឹម (shallot) ទឹកសីុអីុវ (soy sauce)  



Preparation for Steamed Perch

របៀបរៀបចំ និង ចង្អឹន ដកស្រង់ពី Travel China Guide.Com

Salt the Perch



Steam the Perch


Season the Perch



No comments:

Post a Comment