Tuesday, May 27, 2014

ដំឡូងបារាំងដុត



គ្រឿងផ្សំដំឡូងបារាំងដុត : ដំឡូងបារាំង (potato) ឈីស (cheese) និង ទឹកម្សៅ white sauce


ប្រភេទដំឡូងបារាំងដែលខ្ញុំប្រើប្រាស់



លាងដីចេញអោយបានស្អាតមុនពេលចិតជាចំណឹតៗ



កម្រាស់នៃចំណឹតដំឡូង



តាមពឹតខ្ញុំបានស្ងោរដំឡូងមួយសន្ទុះឬពាក់កណ្តាលឆ្អឹនមុនពេលរៀបដាក់ចាន ឬ ថាសដុត ។មូលហេតុចំណាយពេលវេលាតឹចតួចក្នុងការដុតចម្អឹនហើយវាមិនធ្វើអោយឈីសខ្លោច



ចាក់ទឹកម្សៅ white sauce ចូលគ្របដណ្តប់ពីលើដំឡូង រួចរាយឈីសពីលើ





ចាក់ទឹកម្សៅ white sauce ចូលគ្របដណ្តប់ពីលើឈីសរួចរោយឈីសបន្ថែមទៀត ។

No comments:

Post a Comment