Friday, April 25, 2014

ប្រហឹតត្រី (Fish cakes)

ប្រហឹតត្រី

គ្រឿងផ្សំផ

សាច់ត្រី (Flathead) ស្លឹកគ្រឺ (Lemongrass) ខ្ទឹមស (Garlic) រមាត (Tumaric) គ្រាប់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ (Coriander seeds) ស្លឹកក្រូចសើច (Kaffir lime leave) អំបឹល (Salt)

ខ្ញុំចូលចិត្តប្រើរមាតក្នុងការដំាស្លជាពិសេសម្ហូបអាហារជាតិយើង។រមាតមិនត្រឹមតែផ្តល់នូវព៌ណ ឆ្អឹនឆ្អៅនោះឡើយ តែតាមពឹតទៅ វាមានអត្ថប្រយាជន៏ដល់សុខភាពរបស់យើងផងដែរ ។

No comments:

Post a Comment